måndag 11 augusti 2014

Artikel i X-cons - John Ausonius då och nu - insyn i en långtidsdömds tankar

 
 
 


9 kommentarer:

 1. Hej.

  Mitt namn är Carl-Henrik Johansson.

  Jag skulle vilja fråga dig en sak.

  Vi leker med tanken att man kommer att tidbestämma ditt straff till mellan 46 till 48 år då skulle det innebära att du får sitta cirka 12 år till. Vi säger vidare att du kommer att få egna permissioner om cirka 5 år och sedan är det typ 7 år tills du får din frihet.

  Min fråga är känner du dig redo att möta friheten? Känner du att du kan hantera en ofullkomlig värld och inte hamna i konflikter eller ta åt dig på det sättet som du gjorde 1992 "jag tänker då på det som dåvarande partiet ny demokrati stod för"??

  Hälsningar. Carl-Henrik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta för sent svar!
   Du har tydligen inte läst min inlaga i X-Cons Magazine under sommaren 2014 där jag tror svaret på dina frågor finns.

   Jag vill också säga att jag aldrig tyckt och tänkt i termer av att världen är ofullkomlig. Jag anser mig alltid ha varit naturvetare och som en sådan tycker jag att allt har sin logiska förklaring oavsett bra eller dåligt, friskt eller sjukt.
   Mvh John

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Irena!
   Tack för dina kommentarer. Framtiden får utvisa vad jag kommer att göra när jag kommer ut i friheten igen.
   Mvh John

   Radera
 3. Hej! En fråga, var de något psykiskt som fick dig göra de brott som du gjorde? Är detta sant att du hamnat i dispyt med en gängledare på kåken och denne använt gaffel
  Som tillhygge?
  Med vänlig hälsningar

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Hej, mitt namn är Sanna Gustafsson och jag går sista året på gymnasiet. Jag hade tänkt skriva om dig i min redovisning.
  Är det okej ifall jag lånar material ifrån denna blogg? Jag kommer inte att måla upp dig som en hemsk person, utan kommer även att prata om hur politik kan ha en påverkan på människor i Sverige.

  Skulle uppskatta ifall jag kunde få ta material ifrån denna blogg?

  Tack på förhand!

  SvaraRadera
 6. mors mors! John, kan du vara vänlig och ta bort min kommentar ovan? lyckades inte göra det själv nämligen, bytte därför konto.

  Det är lite lustigt att Mattias Flink frigavs, men att vissa som har dödat färre (t ex Leif Axmyr) efter så många år måste fortsätta sitta på anstalt. Undrar varför de betraktar dig som farlig?


  hälsningar "Irexi"

  SvaraRadera
 7. Hej, tack för din intressanta o sympatiska artikel. Jag har ngra frågor efter att ha sett de 4 filmerna mm. Vad anser du själv om filmerna o deras innehåll? Ger dokumentären(Lasermannen dokumentären) respektive spelfilmerna(Lasermannen del, 2, 3) en sann bild tycker du? Är detaljerna i spelfilmerna korrekta?

  Jag undrar även varför du attackerade din advokat i rätten. Var du inte rätt att ditt straff skulle tendera att ökas pga det?

  Vad anser du om Åsbergs analyser som framkommer i filmerna?

  Hur vill du leva/ lever du i frihet?

  SvaraRadera